Kristal Elma 2019 Kazananları Belli Oldu

Kristal Elma 2019 Kazananları Belli Oldu

Reklamcılar Derneği tarafından 31. kez düzenlenen Kristal Elma Türkiye Reklam Ödülleri Yarışması’nda ödüller, en uzun gece 21 Aralık’ta sahiplerini buldu. Hasköy Yün İplik Fabrikası’nda gerçekleşen organizasyonda 8 Büyük, 166 Kristal, 151 Gümüş, 138 Bronz ve 5 Özel olmak üzere toplam 468 ödül verildi.

Bu yıl “Sıradanlığa karşı, tekdüzeliğe karşı… Yaratıcılık tek, biz hepimiz” diyerek yola çıkan Kristal Elma ödül töreni en uzun gece 21 Aralık Cumartesi günü, Hasköy Yün İplik Fabrikası’nda gerçekleştirildi. Reklamcılar Derneği Başkanı Volkan İkiler törende yaptığı açılış konuşmasında, sektörümüzün bugünlere ulaşması yolunda emek veren herkese teşekkür etti.

Yaratıcılığı vurgulayan özel ışık gösterileri, Çok Da Fifi ekibinin sunumuyla renklenen geceye reklam dünyası yoğun ilgi gösterdi. Her yıl olduğu gibi bu yıl da yaratıcılıkta sınır tanımayan projelerin alkışlandığı Kristal Elma’da 8 Büyük, 166 Kristal, 151 Gümüş, 138 Bronz ve 5 Özel olmak üzere toplam 468 ödül sahiplerini buldu. En uzun gece Kaan Düzarat’ın performansını içeren after party ile devam etti.